Češi obědvají v kanceláři, fastfoody jsou na ústupu. Nový průzkum odhaluje trendy ve stravování Čechů v pracovní době
Téměř polovina Čechů obědvá přímo v kanceláři a do firemních jídelen jich chodí jen pětina, ukazuje nový průzkum společnosti IN CATERING, realizovaný agenturou Ipsos na vzorku 509 respondentů ve věku 18 až 65 let. Do restaurací chodí přibližně desetina Čechů a při výběru místa jsou nejdůležitějšími faktory kvalita jídla a cena, přičemž nejsilnějším motivátorem pro změnu oblíbené restaurace jsou akční ceny a slevy.
Zdroj: E15.cz
Zobrazit celý článekPodobné články
Česká národní banka odhaduje, že v roce 2025 by Česko mohlo zažít růst hrubého domácího produktu (HDP) přes dvě procenta. „Ale přešlapujeme na místě. Musíme se rozhodnout, jestli dál budeme dodavatels ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz
Jerome Powell si zahrál na Grinche. Americká centrální banka totiž na svém posledním zasedání zkazila Vánoce snad všem investorům. Rally rizikových aktiv spojená s Donaldem Trumpem tak narazila na zeď ... ..
Zdroj: Roklen24.cz
Tento týden se pro řidiče otevřel nový úsek dálnice D4. Jde o první projekt, který vznikl ve spolupráci soukromého a veřejného sektoru, tedy jako PPP. Je to skutečně výhodné? „Základ je stejný. PPP mo ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz
Zvolený americký prezident Donald Trump chce přimět evropské státy, aby nakupovaly víc plynu a ropy z USA. Na své sociální síti Truth Social Trump napsal, že jinak bude nucen zavést cla na dovoz zboží ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz