Ušlechtilé octy hýčká v sudech i dva roky. Nadšenec vzkřísil rodinnou tradici
Ve sklepě starého pražského domu jsme ochutnali nakyslou pestrost světa. Šestatřicetiletý Martin Zelený tu z českých surovin vyrábí Bejblovy octy. Proč zrovna Bejblovy? Za zvukomalebným názvem se skrývá příběh, v kostce shrnující dějiny pohnutého 20. století, píše magazín Víkend DNES.
Zdroj: iDnes.cz
Zobrazit celý článekPodobné články
Více než polovina lidí letos plánuje omezit své výdaje. A to i navzdory názoru premiéra Petra Fialy, že se v Česku máme lépe, než si myslíme. říká pro Český rozhlas Dvojka v pořadu Jak to vidí... ekon ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz
Ceny ropy se v pátek výrazně zvyšují, severomořský Brent poprvé od loňského října překročil hranici 80 dolarů za barel. Za zdražováním ropy stojí vyhlídky na nové sankce vůči Rusku, které by mohly ome ... ..
Zdroj: iRozhlas.cz
Měnová politika americké centrální banky bude letos vysoce ovlivňovat dění na akciových i měnových trzích. V dnešním díle se podíváme na 3 možné scénáře, které mohou nastat. Od neutrálního, po pozitiv ... ..
Zdroj: Roklen24.cz