Maaxi.cz

Když budu hrát dobře, šance ve Spartě přijde, věří jablonecký Polidar

Z Jablonce mířil ještě na konci minulé sezony jinam, na Střelnici však Matěje Polidara udrželo nahrazení kouče Radoslava Látala trenérem Lubošem Kozlem. „Tohle asi není tajemstvím,“ přiznává 24letý záložník, který na severu hostuje už třetím rokem ze Sparty, kam by se jednou rád vrátil.

Mohlo by vás zajímat

Siniakovou čeká semifinále čtyřhry US Open, chválí podání partnerky Townsendové i energii z publika

Velmi povedenou sezonu zatím prožívá tenistka Kateřina Siniaková. Na olympijských hrách v Paříži získala zlato v mixu s Tomášem Macháčem a v New Yorku teď v deblu útočí na třetí grandslamový titul v tomto roce.

Muchová porazila Haddadovou Maiaovou a zahraje si na US Open o finále

Po roce opět v semifinále. Karolína Muchová si zahraje na US Open v New Yorku stejně jako loni o finále. V semifinále porazila turnajovou dvaadvacítku Beatriz Haddadovou Maiaovou z Brazílie za hodinu a 25 minut 6:1, 6:4. O postup do finále se utká ve čtvrtek buď se světovou jedničkou Polkou Igou Šwiatekovou, nebo s Američankou Jessicou Pegulaovou ...

Prokletý Columbus. Hokejoví fanoušci tu znají jen žal a zklamání

V málokterém sportovním klubu jsou bídné výsledky doprovázeny neobvyklými lidskými tragédiemi tak často jako v případě Columbus Blue Jackets. Během čtvrtstoletí, v němž působí na hokejové scéně, nabízeli svým příznivcům radost jen po špetkách. Převládají porážky, přehmaty a tuze smutné události. Další drtivou ránu utrpěli minulý týden. ...

Muchová porazila Haddaovou Maiaovou a zahraje si na US Open o finále

Po roce opět v semifinále. Karolína Muchová si zahraje na US Open v New Yorku stejně jako loni o finále. V semifinále porazila turnajovou dvaadvacítku Beatriz Haddadovou Maiaovou z Brazílie za hodinu a 25 minut 6:1, 6:4. O postup do finále se utká ve čtvrtek buď se světovou jedničkou Polkou Igou Šwiatekovou, nebo s Američankou Jessicou Pegulaovou ...

Muchová porazila Haddaovou a zahraje si na US Open o finále

Po roce opět v semifinále. Karolína Muchová si zahraje na US Open v New Yorku stejně jako loni o finále. V semifinále porazila turnajovou dvaadvacítku Beatriz Haddadovou z Brazílie 6:1, 6:4. Připravujeme podrobnosti.

Muchová je podruhé za sebou v semifinále US Open, Brazilku Haddadovou porazila po dvou setech

Tenistka Karolína Muchová postoupila podruhé za sebou do semifinále US Open. Turnajovou dvaadvacítku Beatriz Haddadovou z Brazílie porazila 6:1 a 6:4.

Švábíková byla mezi tyčkařkami na Diamantové lize v Curychu šestá

Tyčkařka Amálie Švábíková se podělila o šestou příčku na mítinku Diamantové ligy v Curychu. V soutěži na hlavním nádraží skočila 452 centimetrů. Na 467 centimetrech ztroskotala. Vyhrála olympijská šampionka Nina Kennedyová z Austrálie výkonem 487 centimetrů.

Švábíková byla na Diamantové lize v Curychu na hlavním nádraží šestá

O šesté místo se podělila tyčkařka Amálie Švábíková na mítinku Diamantové ligy. V soutěži, která probíhala na hlavním nádraží v Curychu, přeskočila 452 centimetrů, ale přes 467 už se nedostala.

Finále na 400 m volný způsob kategorie S8 s Vendulou Duškovou

Dušková: Čekala jsem od sebe možná trochu víc

Bittner klepal na dveře dalšího triumfu. Porazil jej pouze Groves

Pavel Bittner byl v sedmnácté etapě Vuelty blízko dalšímu triumfu. Český sprinter nakonec finišoval v Santanderu druhý za Australanem Kadenem Grovesem, který je aktuálním lídrem bodovací soutěže. 

Když v Bundeslize napadáte jeden na jednoho, tak vás útočníci sežerou, říká Hranáč

Nadšený z nedávného přestupu do Hoffenheimu je Robin Hranáč. Defenzivní fotbalista nečekal, že po příchodu z Plzně naskočí hned do prvního utkání, v němž odehrál druhou půli. Je nadšený, že má v týmu další tři krajany - beky Pavla Kadeřábka s Davidem Juráskem a ofenzivního univerzála Adama Hložka. Na tiskové konferenci před zápasy Ligy národů s G ...

Závěr semifinále Lamirault – Suchánek

Suchánek: Celý se třesu a nevím, co dělat

Bittner je na Vueltě podruhé na stupních vítězů, v sedmnácté etapě dojel po spurtu druhý

Cyklista Pavel Bittner skončil druhý v hromadném spurtu deštivé 17. etapy Vuelty. Český debutant v závodě Grand Tour jen těsně nenavázal na své vítězství z prvního týdne, podruhé se ale probojoval na stupně vítězů. Jezdec stáje dsm-firmenich PostNL v závěru v Santanderu nestačil jen na Australana Kadena Grovese.

ONLINE: Muchová hraje čtvrtfinále US Open, může vyrovnat výsledek z loňska

Karolína Muchová postoupila mezi nejlepší osmičku na US Open podruhé v řadě. Před rokem čtvrtfinále zvládla, teď chce být rovněž úspěšná. V cestě do dalšího kola ženské dvouhry jí stojí Beatriz Haddadová Maiaová, utkání sledujeme od 18 hodin v podrobné online reportáži. Večer se představí ještě Kateřina Siniaková, kterou čeká po boku Taylor Townsen ...

Stolní tenista Suchánek si v Paříži zahraje finále, domácího Lamiraulta porazil ve čtyřech setech

Stolní tenista Jiří Suchánek se na paralympijských hrách v Paříži dostal do finále a ke dvěma bronzům z Ria a Tokia přidá cennější medaili.

ŽIVĚ: Paralympijské hry. Suchánek je po skvělém výkonu ve finále

Čeští paracyklisté vybojovali v Paříži dvě čtvrtá místa v časovce. Po medaili sahala zejména Pavlína Vejvodová ve sloučené kategorii tricyklistek T1-T2, ale připravil ji o ni technický problém těsně před koncem. Těsně pod medailí skončil podobně jako před třemi lety v Tokiu také handbiker Patrik Jahoda. Jiří Suchánek mezi stolními tenisty postoup ...

Jihlavu má zvednout ze dna druhé ligy nový kouč Marek Jarolím

Jihlava vsadila na Marka Jarolíma. Fotbalisty posledního týmu druhé ligy má dostat z nesnází Marek Jarolím. Čtyřicetiletý trenér, který za hráčské kariéry vyhrál se Slavií dvakrát ligu, podepsal v Jihlavě smlouvu a stal se tak nástupcem odvolaného Davida Oulehly.

Mistr světa Kubalík se vrací z NHL do Evropy, domluvil se na roční smlouvě se švýcarskou Ambri-Piottou

Útočník Dominik Kubalík se po pěti sezonách v NHL vrací do Evropy. Mistr světa z Prahy, jenž se stal po vypršení smlouvy v Ottawě nechráněným volným hráčem, se dohodl na roční smlouvě se švýcarským týmem Ambri-Piotta. O jeho příchodu informoval klub na svém webu.

Konec v NHL. Kubalík se vrací do Švýcarska, bude hrát za Ambri-Piottu

Hokejový útočník Dominik Kubalík se po pěti letech v NHL stěhuje zpátky do Evropy. Vybral si švýcarský klub Ambri-Piotta, ve kterém už dříve působil. Stále si ovšem nechává prostor pro odchod do zámoří, ve smlouvě má speciální klauzuli.

Návrat do Evropy. Kubalík znovu oblékne dres švýcarského týmu Ambri-Piotta

Dominik Kubalík se po pěti sezonách v NHL vrací do Evropy. Mistr světa z Prahy, který byl po vypršení smlouvy v Ottawě nechráněným volným hráčem, se dohodl na roční smlouvě Švýcarsku. Hrát bude za tým Ambri-Piotta. 

Lukostřelci se vrátili z Paříže. Z medailí mám zablokovaný krk, smála se Pultar Musilová

Čeští lukostřelci se vrátili z paralympijských her v Paříži. Nejbohatší sbírku medailí si přivezla Šárka Pultar Musilová, kterou tížila dvě stříbra natolik, že jí zablokovala krk. Slavili i David Drahonínský a Tereza Brandtlová.

Skotská liga není jen o soubojích. Černý v Rangers ožil, teď chce zaujmout Haška

Odchod do Rangers se mu zatím po fotbalové stránce vyplácí. Má větší herní vytížení než v závěru své německé štace, zahraje si skupinu Evropské ligy a teď se zkusí probít zpět do základní sestavy národního týmu. „S trenérem jsme zatím mojí roli v týmu neprobírali, jsem hlavně rád, že jsem tady,“ říká Václav Černý před úvodními zápasy Ligy národů. ...

ŽIVĚ: Paralympijské hry. Suchánek vstupuje do boje o finále

Čeští paracyklisté vybojovali v Paříži dvě čtvrtá místa v časovce. Po medaili sahala zejména Pavlína Vejvodová ve sloučené kategorii tricyklistek T1-T2, ale připravil ji o ni technický problém těsně před koncem. Těsně pod medailí skončil podobně jako před třemi lety v Tokiu také handbiker Patrik Jahoda. Už jistého medailistu Jiřího Suchánka čeká ...

Rozdáváme 100 streamů Oktagonu 60 z Německa. Buchinger proti domácí hvězdě

Už potřetí uspořádá česko-slovenská organizace Oktagon MMA svůj turnaj v německém Oberhausenu. A vy můžete být u toho. Díky členství v iDNES Premium máte šanci vyhrát přístup na stream a sledovat celý galavečer zdarma z pohodlí domova. Rozdáváme hned 100 vstupů. Turnaj se uskuteční v sobotu 7. září od 18 hodin.

Hokejová Sparta vstoupí do sezony Ligou mistrů. ‚Naší ambicí je extraligový titul,‘ prohlásil trenér Gross

V minulé sezoně jim chyběla sekunda k tomu, aby postoupili do finále nejvyšší české soutěže. Hokejová Sparta si ale nakonec o titul nezahrála a za dva týdny začíná nový ročník extraligy. Spartu nejprve ale čeká hokejová Liga mistrů. „Myslím, že to bude dobrá zkouška, že nás všichni prověří a chtěl bych, aby nám to pomohlo,“ prohlásil v rozhovoru pr ...

Derby v Glasgow je o kapičku větší a brutálnější než Sparta v. Slavia, říká Černý

Opustil Bundesligu a nyní se ve Skotsku těší na Evropskou ligu. Ofenzivní univerzál fotbalové reprezentace Václav Černý je rád, že vyměnil dres Wolfsburgu za Glasgow Rangers. Zažil už i pověstné glasgowské derby se Celticem, ale nyní už myslí na zápasy Ligy národů v Gruzii a s Ukrajinou.

I Litvínov sladil reklamy s dresem. Je nejkrásnější v extralize! tvrdí kapitán

Hokejisté Litvínova budou v extralize za šviháky. Chemici ve středu představili nové dresy s barevně sladěnými reklamami. Doma budou nastupovat v černé variantě a po roční odmlce se vrátili i ke žluté sadě, kterou využijí na hřištích soupeřů.

Styky s balkánskými zločinci. Soud utnul šance Muradova na pobyt v Česku

MMA zápasník Machmud Muradov nebude už moci dlouhodobě pobývat v České republice. Podle ministerstva vnitra se stýká s kriminálním prostředím, což má představovat bezpečnostní riziko pro stát. Rozhodnutí nyní potvrdil Městský soud v Praze, když pravomocně zamítl Muradovovu žalobu.

Odložené zápasy v Plzni a Mladé Boleslavi se dohrají 17. září

Odložené zápasy šestého kola první fotbalové ligy Plzeň – Olomouc a Mladá Boleslav – Slavia se uskuteční v úterý 17. září. Náhradní termíny oznámila Ligová fotbalová asociace (LFA). V Plzni začne zápas v 17:00, v Mladé Boleslavi v 19:30. V původním termínu 25. srpna se nehrálo kvůli účasti domácích klubů v závěrečném 4. předkole evropských poháro ...

Jindřich Mašín má za sebou premiéru na paralympijských hrách

Antošová: Manžel mi držel palce z nemocnice, jela jsem i za něj

Jahoda: Začínám být trošku král bramborových lidí

Plíšková se po skreči na US Open podrobila operaci kotníku

Karolína Plíšková se podrobila operaci vazů v levém kotníku, které si poranila na US Open. Bývalá světová jednička informovala o úspěšném zákroku na sociálních sítích, na nichž zároveň zveřejnila fotografii z nemocničního lůžka s nohu v dlaze. Neuvedla, jak dlouhá ji čeká pauza.

Plíšková je po operaci vazů v kotníku. Zdraví je na prvním místě, říká

Tenistka Karolína Plíšková se podrobila operaci vazů v levém kotníku, které si poranila na US Open. Bývalá světová jednička informovala o úspěšném zákroku na sociálních sítích, na nichž zároveň zveřejnila fotografii z nemocničního lůžka s nohu v dlaze. Neuvedla, jak dlouhá ji čeká pauza.

ONLINE: Poslední příležitost na Vueltě pro sprintery. Zazáří znovu Bittner?

Škrábali se přes vrcholy pohoří Picos de Europa, trpěli na prudkých rampách, vše proto, aby mohli v sedmnácté etapě zabojovat v jediném hromadném dojezdu třetího týdne závodu. Španělská Vuelta není ke sprinterům příliš vstřícná, středeční dějství je pro ně poslední šancí na úspěch. Vysoko si v dojezdu do Santanderu myslí oba čeští zástupci Pavel Bi ...

Olympijské zlato, výhra nad Djokovičem a maximum na grandslamech. Macháč prožil nejlepší rok kariéry

Tenisová sezona ještě zdaleka nekončí, ale Tomáš Macháč ji už teď může označit za svou nejúspěšnější v celé kariéře. Na každém grandslamu v tomto roce si totiž stanovil nové maximum.

Socha Čáslavské byla ozdobou Českého domu v Paříži, teď je vystavena před Tyršovým domem

Česká obec sokolská odhalila před Tyršovým domem na pražském Újezdě sochu české sportovní ikony a sedminásobné olympijské vítězky Věry Časlavské, jejímž autorem je umělec David Černý. Socha byla původně ozdobou u Českého domu na olympijských hrách v Paříži. V současném umístění si ji mohou lidé prohlédnout minimálně rok. ...

Lidé si mohou prohlédnout sochu Čáslavské před Tyršovým domem

Každý fotbalista chce do reprezentace, hlásí debutant Ryneš. Absence na Euru ho zklamala, ale i motivovala

Čeští fotbalisté se v Praze chystají na start nového ročníku Ligy národů. V sobotu se reprezentace představí v Gruzii, o tři dny později přivítá v Edenu Ukrajinu. Debut v národním týmu vyhlíží i křídelník pražské Sparty Matěj Ryneš.

Paracyklisté brali v časovce dvě čtvrtá místa

Jihlava našla trenéra, z poslední příčky druhé ligy ji zkusí zvednout Jarolím

Druholigové fotbalisty FC Vysočina povede Marek Jarolím. Čtyřicetiletý kouč, který naposledy působil jako asistent Davida Holoubka v prvoligové Mladé Boleslavi, už dohlížel na trénink jihlavského týmu. Na Vysočinu si jako asistenta přivedl Pavla Němce.

Barák míří podle italských médií do turecké Kasimpasy, Fiorentina s ním nepočítá

Antonín Barák míří podle italských zdrojů z Itálie do Turecka. Web deníku Gazzetta dello Sport uvedl, že český záložník by měl z Fiorentiny odejít na hostování s opcí do Kasimpasy. Spolu s ním tam má zamířit i chorvatský klubový spoluhráč Josip Brekalo.

ŽIVĚ: Paralympijské hry. Vejvodová skončila po technických problémech v časovce čtvrtá

Čeští paracyklisté vybojovali v Paříži dvě čtvrtá místa v časovce. Po medaili sahala zejména Pavlína Vejvodová ve sloučené kategorii tricyklistek T1-T2, ale připravil ji o ni technický problém těsně před koncem. V závěrečné rovince několik desítek metrů před cílem nemohla pětatřicetiletá loňská mistryně světa nějakou dobu šlapat, protože jí "vycv ...

Vejvodová jela na paralympiádě pro medaili, měla ale technický problém

Čeští paracyklisté vybojovali na hrách v Paříži dvě čtvrtá místa v časovce. Po medaili sahala zejména Pavlína Vejvodová ve sloučené kategorii tricyklistek T1-T2, ale připravil ji o ni technický problém těsně před koncem.

‚Sám nevím, jak to dělám.‘ Kratochvíl má jistou plnou sbírku medailí, srovnání s Marchandem se ale vyhýbá

Česká výprava na paralympiádě v Paříži znovu slaví. 16letý nevidomý plavec David Kratochvíl získal na hrách už třetí medaili. Po zlatu a stříbru vybojoval bronz v polohovém závodu na 200 metrů.

ŽIVĚ: Paralympijské hry. Vejvodová a Jahoda skončili v časovce čtvrtí

Pavlína Vejvodová skončila v paralympijské časovce tricyklistů čtvrtá. Na bronzovou Dánku Lundovou ztratila pětatřicetiletá česká reprezentantka sekundu a 65 setin. Těsně pod stupni vítězů finišoval i handbiker Patrik Jahoda. Jindřich Mašín byl na tricyklu mezi muži devátý, Kateřina Antošová obsadila na handbiku sedmé místo. Už jistého medailistu ...

Konec v repre? Ani nápad! Z kritiky si nic nedělám, jen se směju, říká Ronaldo

Po nedávném evropském šampionátu se jeho konec v reprezentaci nabízel víc než kdy jindy. Teď ale Cristiano Ronaldo nechybí v nominaci portugalských fotbalistů na úvodní zápasy Ligy národů. Devětatřicetiletý útočník prý nad odchodem nikdy neuvažoval, naopak je víc motivován než kdy dřív.

Největší trapas US Open? Proč tenisový VAR potopila obří chyba rozhodčích

Při zpomaleném záběru se divíte, jak je možné, že sudí tuto situaci nerozklíčovala správně. Míč se přece od rakety jednoznačně odrazil nejprve do země, a až potom si našel cestu na druhou stranu kurtu. Jenže i v tenise – podobně jako ve fotbale – platí, že sebedokonalejší technologii může zhatit lidské selhání. A tak ověření sporného momentu pomocí ...