Maaxi.cz

69 let vyplácí dividendy a stále roste: Tato akcie je jasná volba pro dividendové investory

Dividendový výnos 6,6 % a 69 let trvající výplatní pásmo činí ze společnosti Enbridge Inc. atraktivní volbu pro investory, kteří hledají stabilitu v době ekonomických otřesů. Společnost má přitom v plánu další rozvoj, který štědré dividendové výplaty podpoří i do budoucna. Článek 69 let vyplácí dividendy a stále roste: Tato akcie je jasná volba pro dividendové investory z webového portálu Finex.cz.

Mohlo by vás zajímat

HBO tvrdí, že odhalilo identitu Satoshiho Nakamota. Kdy ji prozradí?

Dozví se veřejnost po více než 15 letech, kdo se skrývá za pseudonymem Satoshi Nakamoto a také za převratným technologickým vynálezem, kryptoměnou Bitcoin? Článek HBO tvrdí, že odhalilo identitu Satoshiho Nakamota. Kdy ji prozradí? z webového portálu Finex.cz.

Drastické ztráty v Číně: Německé automobilky bojují o přežití!

Německé automobilky BMW, Mercedes-Benz a Porsche zažívají prudký pokles prodejů v Číně, kdysi jejich klíčovém trhu. Jak se s problémem vypořádají a co to znamená pro jejich budoucnost? Článek Drastické ztráty v Číně: Německé automobilky bojují o přežití! z webového portálu Finex.cz.

Vystřelí čínské stimuly cenu Bitcoinu? Proč poplatky na Ethereu vzrostly o téměř 500 %? | Finex Coin Week

Poplatky na Ethereu rostou, BTC prolomil klíčovou hranici a Airdrop Hamster Kombat se úplně nepovedl. To a mnohem více v pravidelném týdeníku Finex Coin Week. Článek Vystřelí čínské stimuly cenu Bitcoinu? Proč poplatky na Ethereu vzrostly o téměř 500 %? | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Čína pumpuje do ekonomiky biliony! Co to znamená pro investory?

Čínská centrální banka nedávno snížila úrokové sazby a uvolnila do bankovního systému biliony jüanů. Tento krok má zabránit dalšímu ekonomickému propadu a splnit letošní růstový cíl ve výši 5 %. Zjistěte, jak tato opatření ovlivní globální trhy. Článek Čína pumpuje do ekonomiky biliony! Co to znamená pro investory? z webového portálu Finex.cz. ...

2 akcie ke koupi: Podle odborníků mají potenciál vyletět o více než 200 %!

Akcie společností UiPath a Roku mohou podle analytiků zažít obrovský růst. Co stojí za těmito odvážnými predikcemi a jak mohou investoři těžit z jejich očekávaného boomu v následujících letech? Článek 2 akcie ke koupi: Podle odborníků mají potenciál vyletět o více než 200 %! z webového portálu Finex.cz.

Obrovský potenciál: Proč byste měli právě teď investovat do těchto 3 akcií?

Visa, Disney a PubMatic jsou tři velké investiční příležitosti, které mají potenciál přinést solidní zisky. Přečtěte si, proč tyto akcie stojí za vaši pozornost a co od nich můžete očekávat. Článek Obrovský potenciál: Proč byste měli právě teď investovat do těchto 3 akcií? z webového portálu Finex.cz.

Masivní růst čínských akcií: Měli byste na tuto investiční vlnu naskočit?

Čínské akcie zažily největší růst od finanční krize v roce 2008. Co stojí za tímto prudkým růstem a je teď ten pravý čas k investici na čínském trhu? Pojďme si to rozebrat. Článek Masivní růst čínských akcií: Měli byste na tuto investiční vlnu naskočit? z webového portálu Finex.cz.

Tento býčí trh nekončí! Objevte 2 akcie s potenciálem enormních zisků

Býčí trh stále pokračuje a investoři mají příležitost využít růstového potenciálu akcií Shopify a Salesforce. Obě společnosti slibují v nadcházejících letech zajímavé výnosy. Článek Tento býčí trh nekončí! Objevte 2 akcie s potenciálem enormních zisků z webového portálu Finex.cz.

Palantir je na pokraji propasti! Od Amazonu se naopak čeká značný růst

Wall Street je nakloněna Amazonu, ale vůči Palantiru je skeptická. Dařit by se mělo v době boomu umělé inteligence oběma, proč jejich budoucnost vidí analytici tak rozdílně? Článek Palantir je na pokraji propasti! Od Amazonu se naopak čeká značný růst z webového portálu Finex.cz.

Akcie německého bigtech obra vyletěly letos o 50 %! Máte ještě čas investovat?

SAP, největší německá softwarová společnost, dosahuje mimořádného růstu. Nová strategie, včetně přechodu na cloudové služby, vynesla akcie společnosti letos o 50 % výše. Článek Akcie německého bigtech obra vyletěly letos o 50 %! Máte ještě čas investovat? z webového portálu Finex.cz.

Jestřábí a holubičí měnová politika: Jak centrální banky manipulují vaši peněženku

Jestřábí a holubičí měnová politika ovlivňuje nejen inflaci, ale i každodenní život lidí. Přečtěte si, jak tyto přístupy centrálních bank formují globální ekonomiku a proč byste se o ně měli zajímat. Článek Jestřábí a holubičí měnová politika: Jak centrální banky manipulují vaši peněženku z webového portálu Finex.cz. ...

Íránský útok otřásl trhy: Ceny ropy prudce vzrostly, akcie padaly!

Raketový útok Íránu na Izrael způsobil prudký růst cen ropy a propad hlavních amerických akciových indexů. Zatímco ropa dosáhla téměř 5% nárůstu a rostly akcie energetických firem, technologické akcie utrpěly významné ztráty. Článek Íránský útok otřásl trhy: Ceny ropy prudce vzrostly, akcie padaly! z webového portálu Finex.cz. ...

Jak americké volby zamávají s vašimi investicemi? Připravte se na divokou jízdu!

Blížící se souboj mezi Trumpem a Harrisovou v prezidentských volbách může zásadně ovlivnit finanční trhy. Které sektory získají, a které naopak ztratí? Článek Jak americké volby zamávají s vašimi investicemi? Připravte se na divokou jízdu! z webového portálu Finex.cz.

Neuvěřitelný růst akcií Sanrio: 500% zisk během pěti let – co bude dál?

Sanrio, společnost stojící za ikonickou Hello Kitty, dosáhla neuvěřitelného růstu akcií o 500 % za posledních pět let. Jaké jsou hlavní důvody tohoto úspěchu a co čeká firmu dál? Článek Neuvěřitelný růst akcií Sanrio: 500% zisk během pěti let – co bude dál? z webového portálu Finex.cz.

3 horké růstové akcie, na které momentálně ve velkém sází miliardáři

Růstové akcie nejsou jen o technologických gigantech. Uber, Nvidia a ExxonMobil jsou tři příklady růstových titulů, které mají i přes různorodé segmenty trhů společné jedno – vysoký růstový potenciál. Článek 3 horké růstové akcie, na které momentálně ve velkém sází miliardáři z webového portálu Finex.cz.

Čínské akcie stoupají do nebes a tyto 2 akcie z růstu těží nejvíce!

Čínské akcie zažívají masivní růst poté, co centrální banka Číny oznámila snižování úrokových sazeb. Alibaba a Pinduoduo patří mezi hlavní vítěze, jejich akcie vzrostly o desítky procent. Budou růst i nadále? Článek Čínské akcie stoupají do nebes a tyto 2 akcie z růstu těží nejvíce! z webového portálu Finex.cz. ...

Čínské akcie rostou o 100+ % a zlato překonává historická maxima. Vyplatí se ještě do těchto trhů investovat?

Čínské akcie prudce rostou, některé z nich se z ročních minim vyšplhaly o více než 100 %, zatímco zlato láme historické cenové rekordy. Co stojí za tímto nečekaným boomem? Článek Čínské akcie rostou o 100+ % a zlato překonává historická maxima. Vyplatí se ještě do těchto trhů investovat? z webového portálu Finex.cz. ...

Těchto 9 akcií proměnilo 100 tisíc korun za 9 měsíců na 1,4 milionu!

Představte si, že jste letos investovali 100 tisíc korun do akcií v indexu S&P 500 a dosáhli zisku 1,4 milionu! Díky strategii měsíčních reinvestic do nejvýkonnějších akcií z indexu by to bylo možné. Článek Těchto 9 akcií proměnilo 100 tisíc korun za 9 měsíců na 1,4 milionu! z webového portálu Finex.cz.

Raketový růst a zářná budoucnost: Bude tento výrobce čipů další Nvidií?

Nováček na scéně AI čipů Cerebras Systems míří na burzu a nabízí investorům lákavou alternativu k technologickým gigantům. Dokáže společnost obstát v konkurenci s Nvidií a AMD? Článek Raketový růst a zářná budoucnost: Bude tento výrobce čipů další Nvidií? z webového portálu Finex.cz.

Tesla představí Robotaxi: Mohou její akcie desetinásobně vzrůst?

Tesla se připravuje na klíčový říjen, kdy 10. října představí své očekávané robotaxi. Může tato událost nově definovat budoucnost autonomního řízení a podtrhnout dominantní postavení společnosti na trhu, nebo to bude propadák? Článek Tesla představí Robotaxi: Mohou její akcie desetinásobně vzrůst? z webového portálu Finex.cz. ...

Sazby klesají, investiční příležitosti rostou! Kam nyní vložit své peníze?

Snížení sazeb o půl procenta vzbudilo naděje na oživení americké ekonomiky, ale co když přinese opak? Přečtěte si, jak tento krok ovlivní trhy a proč může být sezení na hotovosti velmi riskantní strategií. Článek Sazby klesají, investiční příležitosti rostou! Kam nyní vložit své peníze? z webového portálu Finex.cz. ...

Nová investiční aplikace Revolut Invest je nyní dostupná v Česku, Řecku a Dánsku

Revolut mění způsob investování díky nové aplikaci pro investování bez poplatků i v Česku. Zjistěte, jak Revolut nově definuje investiční hru! Článek Nová investiční aplikace Revolut Invest je nyní dostupná v Česku, Řecku a Dánsku z webového portálu Finex.cz.

Kamala Harris konečně prolomila mlčení a představila svůj názor na kryptoměny. Tohle řekla

Prezidentská kandidátka vůbec poprvé veřejně promluvila o kryptoměnách. Odvětví přislíbila podporu a zároveň zdůraznila ochranu spotřebitelů. Článek Kamala Harris konečně prolomila mlčení a představila svůj názor na kryptoměny. Tohle řekla z webového portálu Finex.cz.

5 akcií ve slevě, které čeká masivní růst! Vyplatí se koupit nejenom kvůli dividendám

Velké poklesy cen akcií, ale vysoké dividendy zůstávají: Které společnosti se vyplatí koupit nyní a držet pro dlouhodobé zisky? Článek 5 akcií ve slevě, které čeká masivní růst! Vyplatí se koupit nejenom kvůli dividendám z webového portálu Finex.cz.

Připravte se na říjen. Na grafu Bitcoinu se objevil nový cenový cíl. Je pořádně vysoko

Poslední čtvrtletí roku bývá pro Bitcoin a kryptoměny historicky tím nejlepším a ne jinak to očekávají analytici i letos. A průlom na nová maxima je opět na stole. Článek Připravte se na říjen. Na grafu Bitcoinu se objevil nový cenový cíl. Je pořádně vysoko z webového portálu Finex.cz.

Warren Buffett kupuje tyto akcie! Zjistěte, co si vybral tentokrát!

Nejnovější investiční kroky Warrena Buffetta odhalují zajímavé postřehy pro hodnotové investory a přinášejí překvapivé tipy v oblasti letectví, kosmetiky a dalších odvětvích. Zajímá vás proč? Článek Warren Buffett kupuje tyto akcie! Zjistěte, co si vybral tentokrát! z webového portálu Finex.cz.

Velký otazník nad budoucností Nvidie: Nastal čas prodat její akcie?

Nvidia se stala lídrem na poli umělé inteligence, ale její akcie zaznamenaly v posledním měsíci pokles do oblasti korekce. Může firma pokračovat v růstu, nebo její zlatá éra skončila? Článek Velký otazník nad budoucností Nvidie: Nastal čas prodat její akcie? z webového portálu Finex.cz.

3 dividendové akcie s výnosem, o kterém se vám ani nesnilo!

Investice do potrubních společností mohou být cestou k vysokým dividendám. Zjistěte, jak mohou Kinder Morgan, Williams a Oneok rozproudit váš pasivní příjem. Článek 3 dividendové akcie s výnosem, o kterém se vám ani nesnilo! z webového portálu Finex.cz.

Bitcoin znovu roste. Směr, který ukáže nad touto cenou, bude klíčový | Finex Coin Week

Bitcoin a Solana rostou, Revolut možná plánuje vlastní stablecoin a Trumpův projekt terčem kritiky. To vše se dělo v minulém týdnu. Více čtěte v našem týdeníku Finex Coin Week. Článek Bitcoin znovu roste. Směr, který ukáže nad touto cenou, bude klíčový | Finex Coin Week z webového portálu Finex.cz.

Tento týden rozhodne o osudu akciových trhů! Co čekat od Fedu a výsledků hospodaření?

Projevy představitelů Federálního rezervního systému, výsledky velkých společností a klíčové ekonomické údaje budou tento týden určovat směr finančních trhů. Co očekávat a na co si dát pozor? Článek Tento týden rozhodne o osudu akciových trhů! Co čekat od Fedu a výsledků hospodaření? z webového portálu Finex.cz. ...

10 akcií z indexu S&P 500 s aktuálně nejvyšším dividendovým výnosem

Pokud hledáte stabilní pasivní příjem, máme pro vás seznam deseti akcií z indexu S&P 500, které nabízejí nejvyšší dividendové výnosy. Zjistěte, které společnosti vám mohou zajistit pravidelné výplaty dividend. Článek 10 akcií z indexu S&P 500 s aktuálně nejvyšším dividendovým výnosem z webového portálu Finex.cz. ...

Je na čase se zbavit Buffettových akcií? Jaké akcie vyletěly o 300 %? | Burza s odstupem

Jaký dopad mělo na trhy snížení sazeb amerického Fedu? Proč je možná na čase zbavit se akcií Buffettovy společnosti? Které akcie letí do stratosféry, když v týdnu vyskočily o 60 %? Článek Je na čase se zbavit Buffettových akcií? Jaké akcie vyletěly o 300 %? | Burza s odstupem z webového portálu Finex.cz.

Historicky nejpopulárnější kryptoměnová hra spouští svůj token. Jde o dobrou investici?

Fanoušci hry Hamster Kombat se koncem září konečně dočkají. Telegramová hra se stamiliony hráčů spustí svoji kryptoměnu. Článek Historicky nejpopulárnější kryptoměnová hra spouští svůj token. Jde o dobrou investici? z webového portálu Finex.cz.

Na cukrovce a hubnutí se vydělávají miliardy? Je čas koupit akcie Novo Nordisk?

Léky na hubnutí, jako jsou Wegovy a Ozempic, způsobily revoluci na trhu a otevřely investorům nové příležitosti. Které akcie nyní dominují a jaké je riziko spojené s jejich růstem? Článek Na cukrovce a hubnutí se vydělávají miliardy? Je čas koupit akcie Novo Nordisk? z webového portálu Finex.cz.

Skrytý poklad: Tyto technologické akcie jsou výrazně podhodnocené

Akcie Adobe klesly o 13 % po neuspokojivém výhledu, ale s růstem umělé inteligence a produkty jako Firefly má společnost obrovský potenciál. Zjistěte, proč by právě teď mohl být správný čas na investici. Článek Skrytý poklad: Tyto technologické akcie jsou výrazně podhodnocené z webového portálu Finex.cz.

Tyto 2 akcie mají obří růstový potenciál a zvýšily dividendy až o 40 %!

Dvě farmaceutické společnosti, Royalty Pharma a Bristol Myers Squibb, představují atraktivní investiční příležitosti pro investory hledající růst i stabilní dividendy. Článek Tyto 2 akcie mají obří růstový potenciál a zvýšily dividendy až o 40 %! z webového portálu Finex.cz.

Víte, jak vydělávat peníze při pití kávy a jiných nápojů? Díky těmto 2 akciím se to může stát skutečností

V tomto článku se blíže podíváme na akcie Starbucks a Monster Beverage, díky kterým mohou investoři a zároveň konzumenti skloubit příjemné s užitečným. Článek Víte, jak vydělávat peníze při pití kávy a jiných nápojů? Díky těmto 2 akciím se to může stát skutečností z webového portálu Finex.cz.

Binance pošle přes 26 mil. Kč v tokenu BNB uživatelům postiženým ničivými povodněmi v Evropě

V reakci na ničivé záplavy způsobené bouří Boris ve střední Evropě rozesílá charitativní organizace Binance uživatelům Binance, kteří žijí v oblastech nejvíce postižených touto tragédií, 1 164 950 dolarů (26 mil. Kč) v kryptoměně BNB. Identifikace uživatelů bude probíhat na základě dokladu o adrese (Proof of Address, POA) vyplněného dle KYC pravide ...

Revoluce v léčbě rakoviny slibuje značné zisky: Do jakých akcií investovat?

Radioaktivní léky, dříve považované za příliš nebezpečné, nyní přináší revoluci v léčbě rakoviny. Společnosti jako Novartis přichází s průlomovými terapiemi, které výrazně zvyšují šance pacientů na přežití. Článek Revoluce v léčbě rakoviny slibuje značné zisky: Do jakých akcií investovat? z webového portálu Finex.cz. ...

Co vám centrální bankéři neřeknou: Snížení sazeb může zničit akciový trh!

Snížení sazeb Fedu nemusí vždy znamenat růst akcií. Někdy trhy rostou, jindy prudce padají. Proč se to děje? Přinášíme překvapivá historická data. Článek Co vám centrální bankéři neřeknou: Snížení sazeb může zničit akciový trh! z webového portálu Finex.cz.

Micron Technology: akcie v mimořádné slevě s výhledem 90% růstu

Uprostřed boomu umělé inteligence se společnost Micron Technology jeví jako skrytý klenot s obrovským potenciálem růstu. Není však společnost, jejíž akcie se obchodují v 50% slevě, příliš rizikovou sázkou? Článek Micron Technology: akcie v mimořádné slevě s výhledem 90% růstu z webového portálu Finex.cz.

Akcie tohoto giganta spadly o 80 %! Je čas na nákup akcií s výnosem 6 %?

S novými nájemními smlouvami a konsolidací dluhů se Medical Properties Trust pokouší o obrat. Zjistěte, zda je to příležitost pro odvážné investory. Článek Akcie tohoto giganta spadly o 80 %! Je čas na nákup akcií s výnosem 6 %? z webového portálu Finex.cz.

Prodej elektromobilů zpomaluje: Tyto 2 akcie jsou nejvíce v ohrožení!

Prodeje elektromobilů celosvětově vzrostly o 20 %, GM a Toyota však kvůli měnícím se požadavkům mění své cíle. Co vyvolává hype kolem hybridů a jak se tito giganti přizpůsobují současné situaci? Článek Prodej elektromobilů zpomaluje: Tyto 2 akcie jsou nejvíce v ohrožení! z webového portálu Finex.cz.

Investiční příležitost dekády: Atraktivní růstová akcie v 70% slevě!

Proč by investoři měli zvážit akcie společnosti Paycom po jejich výrazném poklesu ceny akcií? Článek Investiční příležitost dekády: Atraktivní růstová akcie v 70% slevě! z webového portálu Finex.cz.

TOP 3 ropné akcie ve slevě, které nabízejí královskou dividendu!

Ropný segment je pověstný akciemi, které vyplácejí zajímavé dividendy. Proto se v tomto článku zaměříme na akcie, které je navíc možné pořídit ve slevě. Článek TOP 3 ropné akcie ve slevě, které nabízejí královskou dividendu! z webového portálu Finex.cz.

Microsoft zvýšil dividendu o 11 %! Tyto 3 společnosti však zvýšily své dividendy ještě více

Microsoft oznámil zvýšení dividend o téměř 11 % a zpětný odkup akcií za 60 miliard dolarů. Tato zpráva nadchla investory a přidává Microsoft k elitní skupině firem s rostoucími výplatami dividend. Článek Microsoft zvýšil dividendu o 11 %! Tyto 3 společnosti však zvýšily své dividendy ještě více z webového portálu Finex.cz. ...

Tyto akcie vstupují do indexu S&P 500 po růstu o více než 400 %! Budou růst i nadále?

Společnost Palantir Technologies se chystá vstoupit do indexu S&P 500, což představuje milník, který je dán jejími inovacemi v oblasti umělé inteligence a prudce rostoucí hodnotou akcií. Co je příčinou tohoto prudkého růstu? Článek Tyto akcie vstupují do indexu S&P 500 po růstu o více než 400 %! Budou růst i nadále? z webového portálu Fin ...

Obrovský růst a 12% dividenda! 2 akcie, které explodují po snížení sazeb Fedu

Když Fed sníží sazby, některé akcie se rozjedou jako na horské dráze! Tyto dvě společnosti vám přinesou nejen 12% dividendový výnos, ale i solidní růst. Článek Obrovský růst a 12% dividenda! 2 akcie, které explodují po snížení sazeb Fedu z webového portálu Finex.cz.

Akcie Nvidia mají dále růst, ale těchto 6 výrobců čipů má mnohem větší potenciál!

Nvidia sice roste, ale nebude jediná. Podívejte se, které další akcie v příštích 12 měsících vystřelí výše. Článek Akcie Nvidia mají dále růst, ale těchto 6 výrobců čipů má mnohem větší potenciál! z webového portálu Finex.cz.

Chcete vydělat miliony jako Warren Buffett? Přestaňte dělat tuto běžnou chybu!

Warren Buffett vysvětluje, proč čekání na dokonalé tržní podmínky může investory stát obrovské zisky. Místo toho radí držet kvalitní akcie bez ohledu na tržní poklesy. Článek Chcete vydělat miliony jako Warren Buffett? Přestaňte dělat tuto běžnou chybu! z webového portálu Finex.cz.